Valmöjligheter

20140614-113540.jpg

Jag kan konstatera att Årjängsborna har bra valmöjligheter i årets val.

Socialdemokraterna driver tillsammans med Nya alliansen nu på arbetet med översiktsplanen. Centern vill skicka tillbaka den till tjänstemännen.

Tillväxtstrategin röstade vi och nya alliansen igenom på kommunstyrelsen medan Centern vill återremittera den.

I budgetförslagen så vill Socialdemokraterna och Nya alliansen att vi sätter kommunens näringslivsarbete högt på dagordningen. Centern vill i sitt besparingsförslag slakta hela kommunens arbete med näringslivsfrågorna.

Så de som vill rösta för tillväxt i kommunen kan välja mellan Socialdemokraterna och Nya alliansen. De som inte gillar tillväxt kan välja mellan Centern och Miljöpartiet. Väljarna kan i alla fall inte säga att alla partier är lika i Årjängs kommun 🙂

Men nog är det tragiskt att Centern som varit så framgångsrika i tillväxt- och näringslivsfrågor under tidigare ledning nu har blivit tillväxtfientliga 🙁

Träning!

I förrgår körde jag Pysen och Liljan och igår Röd. Alla känns okej men blev alldeles för trötta efter rejäla men inte särskilt tuffa jobb. Särskilt Liljan var helt slut efter två heat över 2000 meter. Första heatet på 180 i puls och det andra på 190. Jag förstod att något inte var bra så jag kollade hennes hals och hon är fortfarande full i slem trots behandling. Inte kul alls.

Pysen hade gått 8 intervaller i tryckvagnen på 195 i puls före det och jag tyckte han också blev tröttare än vanligt så det blev halskoll för hans del också men det såg bra ut!

När Röd skulle ut och träna såg det ut så här: bild-8

En liten puss-stund med Lovelorn var hon ju tvungen att ta innan vi körde vidare!

Även hon var tröttare än vanligt efter en lång värmning och fyra intervaller i tryckvagnen. Fram med endoskopet där också men det såg också bra ut. Så min slutsats är att både hon och Pysen behöver mer träning. Det har nog blivit lite för oregelbundet kört ett tag.