Ännu en tur på egen hand…

Så här såg det ut i stallet igår eftermiddag. Bobbery och Lovelorn skulle ut och gå intervaller:
bobban
Men det blev inte riktigt som planerat. Någon hade tappat ett vaddstycke och bandage nere på järnvägen och någon snäll motionär hade hängt upp det på en buske. Där fladdrade det väldigt otäckt i vinden tyckte 11 år unge Lovelorn som tvärstannade, backade och vände. Tyvärr så var jag och Bobbery i vägen så Daniel åkte ur när gammelman backade rakt in i vår vagn. Så Lovelorn tog sig återigen en tur med vagn på egen hand. Som tur var slutade allt bra. Några hjälpsamma människor fångade in honom på 172:an. Förutom några ytliga småsår på bakbenen så ser det väldigt bra ut. Varken varm eller svullen någonstans.

Så sedan fick Bobbery gå sina intervaller själv och det skötte han fint:
pulsbobbery
Annars så är det många hästar på sjuklistan just nu. Pysen skulle ha startat i torsdags men återhämtade sig dåligt efter Axevalla och tappade vikt. Jag kände att han var för sliten för att fortsätta starta så nu har vi fräschat upp honom och så får han en månad i hagen och morska upp sig igen.

Pretty har fått ganska rejäla harhaser och är halt så idag har jag bränt de. Liljan har fått ett sår på höger bakkota och är halt av det och Röd är ju behandlad i sina framkotor igen. Så utöver Bobbery och Lovelorn är det bara Gloria att köra. Idag försökte vi förklara för henne att hennes husse Tony fått kristallsjukan och är yr så han kommer inte till stallet på ett tag. Yr? Det förstod hon inte riktigt. Kan det vara så här man känner sig då undrade hon?
Gloria