Fyra flickor blev tre…

Nu är det bara tre flickor i hagen. Liljan har åkt till Åmål för inkörning. Medan Lisa och Töla kliar varandra ägnar sig Li åt sin favoritsysselsättning – att dra ur vattenslangen ur badkaret! En riktig bustjej 🙂

Tidigare idag har Li och Lisa varit inne på banan och gått jobb men det var ingen höjdare. Li sprang och bröt och galopperade. Lisa däremot kändes stark som en oxe på 1.24 över 1600 meter i tredje heatet. Men tyvärr var hon inte helt körbar. Det gick 22,7 sista varvet men hon drog vänster bakben och var rullig. Jag ska gå igenom henne under veckan. Hittar vi inget fel så får vi prova att lägga på ett par boots och köra igen. Men först letar vi efter fel. Det känns som en riktig arbetsordning.

20120519-155256.jpg

3 reaktion på “Fyra flickor blev tre…

  1. Om ni kör flera dagar flera heat så kommer jag gärna in och deltar om ni kör något heat runt 25-30 tempo ca. Men ni kanske bara kör snabbare nu? 🙂