Bra avslutning

20140102-220858.jpg

Nu är även Liljan igång och tränar igen. Hon känns jätteläcker efter sin vila. Sen att både jag och Karina satt i andra tankar så vi höll på att krocka på järnvägen är ju en annan sak… Tur att våra kloka hästar löste situationen åt oss 🙂

2013 avslutades på bästa sätt – Lovelorn tog årets sjätte seger på Eskilstuna. Därmed blev han också Årjängstravets segerrikaste häst under året. Bra gjort på bara 7 starter 🙂

20140102-221331.jpg

Dags att åka hem från Sundbyholm men Lovelorn har inte så bråttom. Nu efter starten är han behandlad i sina framkotor med DMSO och han har fått Pentosan i muskeln. Vi satsar på ny start om ca 3 veckor. Troligtvis blir det Romme 17 januari.

I övrigt kan jag rapportera att Anders är väldigt nöjd med Lisa. Hon känns stark i träning och nästa vecka ska jag ta laktatprov på henne så vi ser hur hårt hon ska gå.

Kommentarer inaktiverade.