Skön eftermiddag efter tuff start

Har precis käkat lunch och sedan deltagit i retorikutbildning på vackra Frykenstrand med härliga sossekompisar i landstingsgruppen. Starten på dagen var lite tuffare men det var enbart på grund av min egen dåliga planering… Både bilen och hästbussen är på service. Men innan hästbussen anlände verkstaden blev det en tur till Valneviken i morse.

Citygirl närmar sig seminering och blev kvar i Segmon. Tippan får däremot åka tillbaka på onsdag igen och förhoppningsvis semineras på torsdag. När jag kom hem skottades skiten ur i all hast och så lämnades bussen på verkstaden kvart över nio. Kort promenad till ICA för att ta Ulrikas bil, koppla släpet och åka upp till banan med Pysen.

Pysen gick ett 1.20-jobb tillsammans med Anders häst Star Frost. Han känns fortfarande lite seg men jag hoppas att formen kommer när han får fler lopp i kroppen. Han sprang mest och krånglade med huvudet när det gick sakta men i en snabbare avslutning så kändes han väldigt fin i aktionen.

Pysen var glad att komma ut i hagen och få rulla sig. Själv drog jag vidare till Sunne och missar kvällens trav i Årjäng. Men jag kommer spela en slant på Re Turbo. Tur att det finns ATG-live 🙂

Kommentarer inaktiverade.