Nöjd

Körde första riktiga jobbet med Liljan och Tôla idag och de var riktigt, riktigt fina 🙂 Tyvärr krånglade Tölas pulsmätare men efteråt visade det sig att det inte spelade så stor roll. Järnvägen var harvad och fin och riktigt riktigt tung. Efter 6 km uppvärmning körde vi ett heat över 2000 meter där Liljan hade 185 i puls. Efter två och en halv minuts vila körde vi nästa heat på puls 200. Bägge hästarna var pigga och fina men med tanke på det tunga underlaget kunde puls på 200 vara i högsta laget. Men när vi kom in efter jobbet så rörde inte någon av dem på näsborrarna. Pulsen på Liljan låg på 89 och 10 minuter senare 59 – en återhämtning på drygt 33%. Tôla låg nästan exakt likadant. Det ska bli jättespännande att ta laktatprov på dem när de gått ytterligare några jobb. Känns i alla fall inte som vi ens var i närheten av att köra för hårt idag.

Delar med mig av startlistan till Lovelorns lopp på onsdag:
Bjerke140115

Kommentarer inaktiverade.