En upp och en i minne

I dag har Li och Lisa varit på banan. Först åkte jag in med Li och var jättenöjd när jag såg att vi var helt ensamma på hela banan. Nu ska väl även hon kunna hålla sig lugn tänkte jag. Men tji fick jag. Det blev ingen ordning på nåt. Hon pullade och bromsade och galopperade mest hela tiden. Allt slutade med att jag körde 4 heat. Först två över 2140 meter. Sedan blev jag sur på hennes galopper och körde 3140 meter för att få två felfria varv i rad. Men det gick heller inte. Slutligen körde jag 1640 efter 1.30 i väldigt ryckigt tempo. Nåt är fel!!! Ska prova att byta ut hennes päronskor som hon fick pga ett tramp och gå tillbaka till vanliga järnskor. Hjälper inte det blir det hältutredning….

Lisa däremot var positiv. Vi var med i provlopp och efter en startgalopp som helt var mitt eget fel så körde jag 26,6 2100 meter för att landa på 1.28 med galoppen inräknad. Hon hänger fortfarande för mycket på högertöm men rulligheten fick jag bort med 190 gram extra i form av boots på varje hov.

20120523-201710.jpg

En vacker flicka efter att ha varit duktig i provloppet 🙂

2 reaktion på “En upp och en i minne