Träning!

I förrgår körde jag Pysen och Liljan och igår Röd. Alla känns okej men blev alldeles för trötta efter rejäla men inte särskilt tuffa jobb. Särskilt Liljan var helt slut efter två heat över 2000 meter. Första heatet på 180 i puls och det andra på 190. Jag förstod att något inte var bra så jag kollade hennes hals och hon är fortfarande full i slem trots behandling. Inte kul alls.

Pysen hade gått 8 intervaller i tryckvagnen på 195 i puls före det och jag tyckte han också blev tröttare än vanligt så det blev halskoll för hans del också men det såg bra ut!

När Röd skulle ut och träna såg det ut så här: bild-8

En liten puss-stund med Lovelorn var hon ju tvungen att ta innan vi körde vidare!

Även hon var tröttare än vanligt efter en lång värmning och fyra intervaller i tryckvagnen. Fram med endoskopet där också men det såg också bra ut. Så min slutsats är att både hon och Pysen behöver mer träning. Det har nog blivit lite för oregelbundet kört ett tag.

Kommentarer inaktiverade.