Gästbloggare: City Pretty

Prettyjobb1

Matte säger att jag är halt och husse säger att jag är så fin så han ökar träningen. Vilka nötter! Men jag håller på husse jag, för jag gillar att träna. Husse tyckte jag skulle vara gästbloggare och då får han skylla sig själv – nu ska han få höra sanningen!

Jag heter City Pretty vilket är helt jävla tokigt. Jag vill inte vara nån söt liten tjej – jag är en tuff brud! Fråga mina kompisar i hagen så får ni höra! På bilden ska jag ut och springa och det gillar jag. Men innan dess höll ju husse på och grejade i en hel evighet och det gillar jag inte! Det skulle kollas brodd och bytas brodd för att få bättre fäste på isen. Sen fick han för sig att jag skulle klippas i nacken också. Sånt där trams tycker jag kan kvitta. Han skällde väl lite på mig för att jag inte stod still men det bryr jag mig inte så mycket om för han är så förtjust i mig den fjanten så det går över lika fort igen.

Sen hängde han på mig några konstiga grejer nere på hovarna. Herre min Je va mycket skit det finns i selkammaren i ett travstall. Men de här gillade jag. Det var som om benen sprang av sig själv ju! Fina grejer! Husse prata nåt om att jag sänkte 15 sekunder. Inte fan vet jag vad det betyder men jag tyckte det var kul och han var nöjd så ingen idé att klaga. Så nöjd så han till och med ringde efter andra husse som fick kasta sig ner på järnvägen för att fotografera. Men visst blev det en bra bild. Tja, kunde ju klippt bort husse men visst syns det att jag inte är nån mes-Pretty utan en tuff travarbrud!

Prettyis2

Sen fick jag gå ut i hagen igen. Det gillar jag också. Mat, hagen och springa! Allt annat trams kan kvitta. Men till skillnad från min kompis Gloria så är jag i alla fall ingen ögontjänare. Jag säger vad jag tycker till alla. Men hon uppför sig bara för husse och är skitjobbig när andra grejar med henne. Hon fick också byta brodd idag och stod som ett ljus när husse grejade med henne. Men när Anders kommer och skor är hon skitvrång. Jag har frågat varför men enda svaret jag får är: Sån är jag!

Förresten, ni kan ju se själva. Två bilder från idag. Skitnöjd på första bilden när hon har skakat ur bomullen. Inte lika nöjd när husse stoppat tillbaka den igen. Men inga protester inte. Hade det varit någon annan som skulle stoppat i bomullen så hade det nog varit livat. Som sagt – en riktig ögontjänare. Men det är min bästa kompis i alla fall.

Gloriajobb1

Gloriajobb2

Tydligen var husse nöjd med henne också. Men min matte säger att jag ska bli bättre än henne. Hon dillar hela tiden om nåt som heter Elitloppet. Ja, ja – jag skiter i vem som är bäst. Bara jag får bestämma i hagen! Säger som jag säger till husse när han får för sig att vi ska gosa på kvällen: Gå och dö, jag ska ha hö!

Kommentarer inaktiverade.